1. Garantia “Sunt multumit!”

Produsele Kruger achizitionate pot fi returnate in 30 zile, fara niciun motiv, pe cheltuiala noastra, iar banii ii primesti in cont in 5 zile lucratoare. Simplu.


  1. Garantia “Un cadou de ziua ta”

La multi ani de ziua ta! Esti client Kruger, ai deja o comanda ridicata de la noi?... atunci, in fiecare an, in luna in care esti nascut, primesti un Voucher Cadou in suma de 30 lei pentru a achizitiona produsele Kruger preferate. Anunta-ne din timp cand e ziua ta, si noi iti pregatim cadoul. Voucherul are o valabilitate de 6 luni de la emitere. E ziua taaaaa!


  1. Garantia “Livrare la timp”

Produsele Kruger sunt lucrate manual cu mult drag si pricepere. Punem suflet si emotie in fiecare dintre ele. Daca comanda ta nu a fost livrata in termenul de maxim 5 zile de la confirmare, primesti pe loc o reducere de 25% la comanda urmatoare. Exceptie de la acest termen fac perioadele aglomerate din an precum: Anul Nou, Craciun, Paste, 8 Martie, Ziua copilului, Black Friday. Livrare asa cum iti doresti!


  1. Garantia “Consiliere Gratuita”

Desi suntem magazin on-line, poti oricand sa te sfatuiesti cu noi. Venim in sprijinul tau cu o forma de prezentare a produselor care sa te ajute in luarea deciziilor. Concret, in pagina papioanelor Kruger vei gasi optiuni de asortare a papionului cu o camasa si/sau sacou, in nuante diferite, pentru ca tu sa ai imaginea completa.
Profita de experienta noastra si cere-ne sfatul. Il vom acorda cu drag, din inima. Neconditionat!


  1. Garantia “Donez”

Suntem o familie si ne place sa fim mereu in armonie. Nu toti au norocul nostru motiv pentru care ne luam un angajament: sa sprijinim pe cei care sunt in nevoi. In fiecare an facem donatii, participam activ la campanii umanitare sau sociale si o facem din inima. Toti membrii echipei Kruger directioneaza anual cei 2% din profit catre o asociatie sau fundatie care are nevoie de ei. Oferim produsele noastre in cadrul diverselor campanii de strangere de fonduri. Facem toate astea cu sprijinul vostru, celor care cumparati Kruger. Multumim!


Atelierul de papioane Kruger iti multumeste pentru increderea acordata!