Tu, draga consumatorule de produse Kruger, esti singurul din centrul atentiei noastre si ne dorim sa-ti oferim ce-i mai bun. Punem mare pret pe detalii si ne alegem cu grija totul: materialele, instrumentele, furnizorii, partenerii.


Oriunde cu placere” este promisiunea pe care Fan Courier le-o face clientilor sai zi de zi, fara exceptie.


Atelierul de Papioane Kruger a ales sa fie Partener cu Fan Courier - liderul serviciilor de curierat rapid din Romania.


Livram oriunde in Romania in aria de acoperire a Partenerului nostru contra unui cost de 25 lei/colet reprezentand pretul transportului + ramburs. In situatia in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a Partenerului nostru, costul de transport va fi recalculat in functie de numarul de kilometri exteriori suplimentari. Aceste costuri iti vor fi comunicate inainte de livrarea coletului. In caz contrar, costurile suplimentare vor fi suportate de catre noi.


Fiecare colet are un numar de urmarire (AWB) care poate fi verificat pe site-ul Partenerului nostru si iti indica stadiul expeditiei precum si locatia in care se afla coletul. Acest numar il vei primi automat prin SMS dupa livrare.


Curierii Fan Courier te vor contacta telefonic inainte de livrarea coletului pentru a le confirma ca poti prim coletul precum si adresa de livrare.


Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti recomandam ridicarea coletului expediat in maxim 10 zile pentru a evita returul lui.


Atelierul de Papioane Kruger are sediul in Iasi. Prin urmare, pentru toti clientii nostri din orasul Iasi, livrarea este GRATUITA indiferent de valoare.


Oferim transportul GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei in localitatile centrale din aria de acoperire a partenerului nostru.


Pentru produsele din stoc si care nu necesita personalizare, livrarea se face in maxim 48 ore de la primirea comenzii.
Pentru produsele la comanda te rugam sa ne acorzi timpul necesar pentru ca executia noastra sa fie de cea mai buna calitate. Lucram manual majoritea produselor, astfel ca timpul ne este partener. De fiecare data vei primi confirmarea timpului de executie. Rabdarea ta va fi rasplatita!


Comenzile lansate de luni pana sambata pot fi livrate in aceeasi zi, iar cele lansate in week-end vor fi livrate incepand cu urmatoare zi lucratoare.


Pentru cei dintre voi care aveti prieteni sau cunostinte in afara Romaniei, ne dorim sa anulam distantele. Putem fi mai aproape unii de ceilalti prin cadouri personalizate.
Livram international sub rezerva informarii si acceptarii in prealabil a costurilor de transport.

 


Retur sau Schimb?


“Am gusturi simple, ma multumesc cu ce-i mai bun.” Oscar Wilde


Produsele noastre sunt majoritatea lucrate manual, astfel ca facem toate eforturile pentru ca ele sa ajunga la tine asa cum ti le doresti. Inainte de livrare, fiecare produs este verificat si controlat pentru ca tu sa-l primesti in cele mai bune conditii.


Si daca totusi, comanda care ajunge tine, nu te multumeste, te rugam sa ne informezi in scris prin redactarea unei cereri de retur la adresa de email office@papioanekruger.ro. Feedback-ul tau va fi apreciat si ne va ajuta sa imbunatatim produsele si serviciile noastre.


In cazul in care decizi pentru returul comenzii, vei primi instructiuni prin email sau telefon. Comanda retur va fi acceptata doar daca se afla in ambalajul original, are eticheta si nu prezinta modificari fizice sau semne de purtare. Returul banilor se va face in maxim 5 zile de la receptionarea coletului retur prin transfer bancar in contul mentionat in cerere.


Ridicarea coletului retur o vor face curierii Fan Courier de la adresa ta, in urma lansarii unei comenzi de catre noi.


Schimbul produsului este o garantie din partea noastra ca ne dorim sa fii multumit.
Putem schimba produsul daca ceea ce ai primit nu este conform asteptarilor tale. In acest sens asteptam de la tine un feedback pe adresa de email office@papioanekruger.ro. Vei primi raspuns in maxim 48 de ore despre pasii de urmat.


Atelierul de papioane Kruger iti multumeste pentru increderea acordata!